CLUJUL DE POVESTE

Clujtopia – Simte orasul, traieste povestea! Clujul in istorii urbane minuscule si subiective

autori si, din cand in cand, co-autori

la inceput a fost oul si gaina. in acelasi cos. adica m-am gasit eu, fabrica de nimicuri, plictisita si destul de greu de urnit, dar plina de idei nu tocmai rele, sa incep sa scriu. asa, de amorul artei si de drag de orasul meu natal de care ma leaga vreo 5 generatii incaltate. 

i-am mai invitat la cina, din cand in cand, pentru o parere, o atentie, o maslina, cateva idei noi si mai ales pentru un aer proaspat pe

digodana, simpatica, plina de energie si neasteptata;

bucatarul lenes cu care, o vreme, am impartit o stare de spirit si un mod de gandire apropiate. dupa care am facut gaina, supa si oul, papara;

– domnul criticescu, prieten drag, cu ale lui inconfundabile … critici constructive si stil, doar e mentor in ale businessului;

bobina cu fotografii, cu poze care pentru mine au ca trasatura pricipala onestitatea;

– emilia chitan, bioenergetician si unul din cei mai pozitivi oameni pe care ii cunosc, cu povesti pline de miez si de soare.

si-i mai asteptam sa revina, de se vor mai alinia astrele.

iar daca vor mai fi doritori, n-oi avea sa-i ingradesc tocmai eu si promit sa le dau cuvantul cum se cuvine.

asadar, de cele mai multe ori e un blog personal, iar alteori e un soi de blog comun. dar spiritul pe care doresc sa i-l imprim este cel al unei comunitati mici, iubitoare a acestui oras si a oamenilor sai, saritoare, pusa pe fapte mari si pe povestit.

Lasă un comentariu

Spunem NU piscotarelii! Iar daca cineva primeste ceva in numele nostru, fiti sigur ca nu este sau nu va mai fi unul dintre noi!

Publicam macar de vreo 2 ori pe saptamana, foarte probabil lunea sau martea si joia sau vinerea (sic!), asta daca nu ne simtim foarte inspirati, caz in care publicam cu ce frecventa ne taie capul.