CLUJUL DE POVESTE

Clujtopia – Simte orasul, traieste povestea! Clujul in istorii urbane minuscule si subiective

top cititori

Fiti pe faza! Si voi puteti intra in topul cititorilor nostri oricand, fie scriindu-ne, fie comentand la posturile noastre, fie impartasindu-le cu ceilalti, fie participand la concursurile noastre lunare.

De-a lungul timpului am oferit premii urmatorilor nostri cititori:

Diana Olimpia Toma – prietenul de facebook cu numarul 700 – un voucher in valoare de 50 de lei pentru achizitii in librariile Bookstory

Liliana Lazar Kiraly – like-ul cu numarul 100 pe pagina noastra Clujul de poveste – comunitate – un voucher in valoare de 50 de lei de cheltuit in libraria Bookstory din Cluj.

Roxana Porutiu – cititorul cu numarul 500 – 2 bilete la teatru, reprezentatia piesei ‘Cum va place’ din data de 16.03.2014

DR (Diana) – pentru raspunsul corect la quizul nostru despre basorelieful fostei Banci Albina – voucher in valoare de 50 de lei la librariile Bookstory din Cluj

In cadrul campaniei noastre ‘O poveste morala pentru oameni frumosi la suflet’, am premiat primele 5 persoane care au contribuit cu donatii cu vouchere in valoare de 30 de lei de la librariile Bookstory din Cluj. Astfel, ne-am bucurat sa ii avem alaturi pe:
Mariana Seceanu
Lorena Moldovan
Nicoleta Dradiciu
Dana Miloiu
Dana Cirstea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Spunem NU piscotarelii! Iar daca cineva primeste ceva in numele nostru, fiti sigur ca nu este sau nu va mai fi unul dintre noi!

Publicam macar de vreo 2 ori pe saptamana, foarte probabil lunea sau martea si joia sau vinerea (sic!), asta daca nu ne simtim foarte inspirati, caz in care publicam cu ce frecventa ne taie capul.
%d blogeri au apreciat: