CLUJUL DE POVESTE

Clujtopia – Simte orasul, traieste povestea! Clujul in istorii urbane minuscule si subiective

Cum va place …

In momentele mele de plictiseala, ma simt uneori a naibii de inspirata (ceea ce poate fi doar o parere subiectiva). Dar pentru ca am invatat ca nu-i nici o rusine sa ai ideei, fie ele si nastrusnice, pana vine noul nostru logo, vi-l propun pe cel de mai jos. Ce parere aveti?

sigla2

In plus, va lansam o provocare: la fiecare suta de like-uri acordate paginii noastre de facebook, adica Clujul de poveste – comunitate (sectiunea Pages la cautari), premiem, prin tragere la sorti, unul dintre cititori (nu conteaza ca a fost in suta castigatoare sau in sutele anterioare). Va oferim, la alegere: un voucher de cheltuit in libraria Bookstory, doua bilete la teatru la o piesa, si ea la alegere (poate chiar la unul din one woman show-urile Elenei Ivanca), un tricou inscriptionat cu Clujul de poveste sau un caiet interactiv de la dehartie.ro. Asta deocamdata. In timp, gama noastra de premii se va diversifica, tinand cont si de sugestiile voastre (speram totusi sa nu va doriti deocamdata de la noi o croaziera in Caraibe. Ne-ar fi cam greu sa gasim ambarcatiunea potrivita resurselor noastre financiare). Daca tineti neaparat, va oferim chiar si canile concurentei :).

Gestul vostru nu doar ca se va lasa cu multumirile noastre publice, dar veti fi astfel la curent in timp util cu toate activitatile si evenimentele pe care vi le propunem si veti putea participa la ele, daca va va face placere. De ce n-ati vrea, de exemplu, sa facem impreuna echipa la concursurile de cultura generala de la The Soviet, sa participati la atelierele noastre sau de ce n-ati iesi intr-un weekend cu noi sa cautam impreuna trovantii din Salaj? In caz de necesitate, putem fi de-a dreptul amuzanti, chiar daca ramanem consemnati in urbe :).

Deocamdata, pentru like-ul cu numarul 100, doamna Liliana Lazar Kiraly isi poate ridica premiul, daca nu a facut-o cumva deja, de la libraria Bookstory.

Si mai avem ceva. Facem un sondaj de opinie: incepand cu luna aprilie am vrea sa lansam un nou concurs, ‘Pauza de miercuri’. Care sunt regulile? Noi vom publica miercurea cate o intrebare (cultura generala, istorie sau arhitectura clujeana, ghicitoare sau orice ne mai trece prin cap) si asteptam raspunsurile voastre in decurs de 1 ora de la momentul aparitiei articolului nostru. Raspunsurile vor putea veni fie prin comentariu la postul din blog, fie prin comentariu la postul de pe wall-ul facebook. Nu se vor lua in considerare raspunsurile venite in afara intervalului de timp publicat de noi explicit. La sfarsitul lunii, toti cei care ne-au oferit raspunsuri corecte vor intra in tragere la sorti pentru a obtine un premiu la alegere. Cum suna pentru voi propunerea noastra?

Cat despre provocarea lansata de noi de a lasa cate o carte de care nu mai aveti nevoie in mijloacele de transport in comun, sa fie de folos cuiva sau mai multora (chiar daca va disparea, tot inseamna ca a folosit), sa stiti ca am facut-o deja publica si va invitam sa ne urmati exemplu. Maine vom depune primul volum. Va invitam sa il gasiti. E vorba de ‘Marile sperante’ a lui Charles Dickens.

Reclame

Despre fabricadenimicuri

"Viata este ceea ce as fi fost daca nu m-as fi lasat robit de ispita nimicului." (Em.Cioran)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Spunem NU piscotarelii! Iar daca cineva primeste ceva in numele nostru, fiti sigur ca nu este sau nu va mai fi unul dintre noi!

Publicam macar de vreo 2 ori pe saptamana, foarte probabil lunea sau martea si joia sau vinerea (sic!), asta daca nu ne simtim foarte inspirati, caz in care publicam cu ce frecventa ne taie capul.
%d blogeri au apreciat asta: