CLUJUL DE POVESTE

Clujtopia – Simte orasul, traieste povestea! Clujul in istorii urbane minuscule si subiective

Bagaj pentru visele saptamanii viitoare – povestile lumii stranse la Cluj

Dupa atat alergatura si nebunie, azi ne-am permis sa ne copilarim putin mergand la Festivalul povestilor din Transilvania . Am ras, ne-am bucurat de povesti si de culoare, ne-au impresionat zmeii, dragonii cu cap de leu care arunca bezele in loc de flacari si Sticky, ne-au mancat degetele sa luam creioanele pregatite de cei de la deScris si sa desenam cel putin o fasole uriasa si fermecata, am mancat pure de castane stand in curtea Muzeului, pe banca, la umbra unui copac neidentificat, in vantul usurel, dorindu-ne sa ne depasim morga, sa punem mana pe baloane rosii si verzi si sa le transformam si noi in sabii cavaleresti sau in coronite de printesa. Desi n-am stat intreaga zi alaturi de pusti, ne-am simtit tare bine si vom fi acolo si maine, pentru ca suntem curiosi cum or fi povestile chineze si cum arata teatrul senzorial facut de si pentru copii.

Acum avem din nou energie sa mutam muntii si un teribil chef de povesti! Si un bagaj frumos pentru visele saptamanii ce urmeaza!

Reclame

Despre fabricadenimicuri

"Viata este ceea ce as fi fost daca nu m-as fi lasat robit de ispita nimicului." (Em.Cioran)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Spunem NU piscotarelii! Iar daca cineva primeste ceva in numele nostru, fiti sigur ca nu este sau nu va mai fi unul dintre noi!

Publicam macar de vreo 2 ori pe saptamana, foarte probabil lunea sau martea si joia sau vinerea (sic!), asta daca nu ne simtim foarte inspirati, caz in care publicam cu ce frecventa ne taie capul.
%d blogeri au apreciat asta: