CLUJUL DE POVESTE

Clujtopia – Simte orasul, traieste povestea! Clujul in istorii urbane minuscule si subiective

iarba, pomii, florile si … oamenii – ‘arta’ de cartier (1)

Ideea acestui post mi-a venit citind de la domnul Petrov asta, aducandu-mi aminte mai apoi cate lucruri sarite de pe fix sau, hai, de o normalitate cu gust indoielnic poti vedea prin orasul asta si razand vreo jumatate de ora buna la aceasta amintire. Daca este dupa mine si rautatea mea, nu ma pot abtine sa nu remarc faptul ca romanul e nascut cu multe calitati, printre care alea artistice sunt la loc de frunte, iar procesul transformarii in orasan e, deseori, boala grea si dureroasa. Cred ca oamenilor care au facut aceste minuni (cu sau fara ghilimele, dupa cum doriti) in 20 de metri patrati in fata blocului, li se trage de la vecinatatea cu atelierele UAP si ma intreb care va fi influenta vecinatatii cu politia, dar asta e o alta treaba. Mi se mai invalmasesc in cap o sumedenie de comentarii si de bine si de mai putin bine la adresa pozelor pe care urmeaza sa le vedeti, dar pana la urma cred ca e mai sanatos sa va las pe voi sa trageti concluziile. Si sa zambiti, domnilor! Daca mai ramane loc.

Evident, va vom delecta peste o vreme si cu versiunea primavaratica a locurilor astora, dar deocamdata atat avem, atat dam pe post :).

Reclame

Despre fabricadenimicuri

"Viata este ceea ce as fi fost daca nu m-as fi lasat robit de ispita nimicului." (Em.Cioran)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Spunem NU piscotarelii! Iar daca cineva primeste ceva in numele nostru, fiti sigur ca nu este sau nu va mai fi unul dintre noi!

Publicam macar de vreo 2 ori pe saptamana, foarte probabil lunea sau martea si joia sau vinerea (sic!), asta daca nu ne simtim foarte inspirati, caz in care publicam cu ce frecventa ne taie capul.
%d blogeri au apreciat asta: