CLUJUL DE POVESTE

Clujtopia – Simte orasul, traieste povestea! Clujul in istorii urbane minuscule si subiective

o poveste cu morala pentru oameni frumosi la suflet – morala

Daca niciodata pana acum nu ati daruit ceva unui copil care n-a avut parte in viata lui micuta de un camin linistit sau de o viata indestulata, incercati macar o data experienta. Privirea lui rotunda si senina, zambetul larg cu care iti multumeste si sfiala cu care primeste cadoul sunt lucruri pe care mie-una mi-e greu sa le pun in cuvinte care sa poata face sa simtit ce am simtit noi.

Nu va spun de cate ori in acest weekend, fie la gradinita din Ticu Colonie, fie la biserica Pomet de pe Valea Chintaului, mi-am retinut lacrimile sau le-am lasat inghitite de un zambet pe care mi l-au smuls micutii pe care am dorit sa ii ajutam, nu va spun cate emotii amestecate am trait si cu cata seriozitatea si hotarare ne-am promis cu totii ca nu va fi singura noastra actiune adresata lor, celor pe care un creion colorat si o foaie de hartie ii poate face fericiti sau care chiar isi doresc sa mearga la gradinita pentru ca acolo invata sa viseze frumos. Orice ajutor, cat de mic, e binevenit si bine primit! Credeti-ma, este o experienta care merita traita si interiorizata si pentru care noi, cei de la Clujul de poveste, le multumim tuturor celor pe care i-am intalnit, donatori si receptori ai darurilor.

Si pentru ca e mai bine sa vedeti ce am facut, decat sa va povestim noi despre asta, las fotografiile facute de Bobina noastra sa vorbeasca mai departe pentru noi.

Gabriela, Ioana, Alexandra, Luca, Damian si multi altii, vreo 35 la numar, va multumesc si ei tuturor!

Reclame

Despre fabricadenimicuri

"Viata este ceea ce as fi fost daca nu m-as fi lasat robit de ispita nimicului." (Em.Cioran)

Un comentariu la “o poveste cu morala pentru oameni frumosi la suflet – morala

  1. Pingback: zambete in soare | Clujul de poveste - Simte orasul, traieste povestea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Spunem NU piscotarelii! Iar daca cineva primeste ceva in numele nostru, fiti sigur ca nu este sau nu va mai fi unul dintre noi!

Publicam macar de vreo 2 ori pe saptamana, foarte probabil lunea sau martea si joia sau vinerea (sic!), asta daca nu ne simtim foarte inspirati, caz in care publicam cu ce frecventa ne taie capul.
%d blogeri au apreciat asta: