CLUJUL DE POVESTE

Clujtopia – Simte orasul, traieste povestea! Clujul in istorii urbane minuscule si subiective

O poveste cu morala pentru oameni frumosi la suflet – final (temporar)

O sa va intrebati, presupun, de ce trag eu concluzii, daca tot a organizat aproape singura fabrica de nimicuri campania noastra, si cu o mana legata la spate, pe deasupra, pentru ca e un om al muncii ocupat si in zile linistite, iar acum e si mai ocupata.

E simplu. Stiu cu certitudine ca de laudat, n-o sa se laude singura. Asa ca am decis cu de la mine putere ca o voi lauda eu. Pentru ca a centrat (lansat campania), a dat cu capul (a scris majoritatea incurajarilor pentru donatori, a preluat donațiile, a obtinut mici cadouri pentru ei, de la o librarie cu și de poveste) si, mai mult, a dat si gol (a contactat beneficiarii, de la Ticu si de pe Valea Chintaului, si a asigurat transportul). Sunt de acord cu dumneavoastra, merita metafore mai bune decat cele sportive. Dar presupun ca n-aveati asteptari prea mari de la mine, clovnul familiei, nu?

Raportul adevarat, detaliat si frumos scris o sa il primiti tot de la fabrica de nimicuri, de fapt. Dar, pur si simplu, nu am putut sa ma abtin.

Eu, in schimb, o sa impart cu dumneavoastra, cei care ne-ati ajutat, cadoul cel mai frumos pe care l-am primit in ultima vreme, facut de niste manute mici, cu ajutorul unei educatoare cu imaginatie si suflet.

 

CIMG4139

 

Reclame

Despre Bucătarul leneș

Eficiența e lene cu cap. Am cap. Sunt leneșă. Concluzia-i evidentă. Sau nu?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la noiembrie 3, 2013 de în campanii umanitare, interactiuni, scurtissime.

Spunem NU piscotarelii! Iar daca cineva primeste ceva in numele nostru, fiti sigur ca nu este sau nu va mai fi unul dintre noi!

Publicam macar de vreo 2 ori pe saptamana, foarte probabil lunea sau martea si joia sau vinerea (sic!), asta daca nu ne simtim foarte inspirati, caz in care publicam cu ce frecventa ne taie capul.
%d blogeri au apreciat asta: