CLUJUL DE POVESTE

Clujtopia – Simte orasul, traieste povestea! Clujul in istorii urbane minuscule si subiective

Sambata seara, intr-o carciumioara

Deja stiti ce ne poate pielea. Suntem capabili de o gramada de traznai, de la zile de nastere serbate in parc, la plimbari prin pesteri si pe alte coclauri.

Despre Doamna T s-au scris destule lucruri bune pana acum: despre atmosfera delicat-interbelica, despre dragalasenia si amabilitatea doamnei si domnisoarei T, despre mied, carcalete, prajituri si omlete. Asa si este.

Ce-mi place mie cel mai mult, sa o spun pe a’ dreapta, e capacitatea nelimitata acestor doamne de-a-si pune mintea cu toate traznaile care trec prin mintile clientilor. Au organizat lectii de facut martisoare, seara de descantece de Sanziene, lectii deschise de tango si, sambata seara, pentru ca si-au pus mintea cu o buna prietena de-a noastra, karaoke cu romante si alte cantece de inima albastra. Cu pian, fara vioara, de data asta. Si cu un tanar cantaret pe post de maestru de ceremonii. Merg de minune cu trandafirata de casa, parol, chestie pe care nu mi-as fi imaginat ca o voi da vreodata pe gat si ca-mi va si place.

Asa ca, daca vreti sa va-ntalniti sambata seara, puteti incerca si asta. S-ar putea, daca ne-am euforizat suficient, sa ne auziti si pe noi mormaind, pe mai multe voci, in fundal.

sambata seara

PS: Un NU hotarat piscotarelii. Dupa cum va spunea si colega de redactie, platim pretul intreg, ca sa putem sa ne exprimam cu constiinta impacata si eventualele nemultumiri.

Reclame

Despre Bucătarul leneș

Eficiența e lene cu cap. Am cap. Sunt leneșă. Concluzia-i evidentă. Sau nu?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Spunem NU piscotarelii! Iar daca cineva primeste ceva in numele nostru, fiti sigur ca nu este sau nu va mai fi unul dintre noi!

Publicam macar de vreo 2 ori pe saptamana, foarte probabil lunea sau martea si joia sau vinerea (sic!), asta daca nu ne simtim foarte inspirati, caz in care publicam cu ce frecventa ne taie capul.