CLUJUL DE POVESTE

Clujtopia – Simte orasul, traieste povestea! Clujul in istorii urbane minuscule si subiective

scurtissime – insomnii cu Primaria

Aseara, sa fi tot fost ceasurile 11, tasnesc din pat speriata: la poarta casei se auzea zgomot voios, un soi de harababura in surdina, daca se poate zice asa. Cu ochii carpiti de somn, scrutez intunericul si, dupa ce reusesc sa ma obisnuiesc cu obscuritatea, disting in strada un grup de siluete dand cu sapa, grebla, matura si alte ustensile asemenea. Imi trezesc si colegul de camera si il indemn sa afle mai multe informatii despre vizitatorii nocturni. Lucratori la RADP aveam sa aflu, desi nu-i legitimase nimeni, trimisi de Primarie. Curatau strada. La miezul noptii? Hmm… Da, asa se face si in vest, ori noi suntem oras european. Scopul real nu-l stiu nici azi, pentru ca singurele marturii ale trecerii lor prin zona cand au mijit zorii erau pamantul scurmat usor in strat, cateva flori rupte pe trotuar, niste buruieni lipsa la apel si… cam atat.

Acum nu stiu ce sa zic: sa ma emotionez ca Primaria are grija de noi si sa-l votez pe Boc la urmatoarele alegeri pentru ca nimeni altcineva nu s-a mai gandit pana acum la buruienile mele, sa ma bucur ca suntem oras european si lucrurile incep sa se intample si la noi ca la ei, cu unele mici diferente esentiale, dar se intampla sau sa ma gandesc ca strada mea a intrat in posesia RMGC si noi inca habar n-avem ca stam pe un ditamai filonul de aur? In oricare din situatii, as prefera sa dorm noapte in liniste. Daca se poate…

Va spune ‘Noapte buna!’, fabrica de nimicuri.

Reclame

Despre fabricadenimicuri

"Viata este ceea ce as fi fost daca nu m-as fi lasat robit de ispita nimicului." (Em.Cioran)

Un comentariu la “scurtissime – insomnii cu Primaria

  1. fabricadenimicuri
    septembrie 24, 2013

    Reblogged this on Fabrica de nimicuri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Spunem NU piscotarelii! Iar daca cineva primeste ceva in numele nostru, fiti sigur ca nu este sau nu va mai fi unul dintre noi!

Publicam macar de vreo 2 ori pe saptamana, foarte probabil lunea sau martea si joia sau vinerea (sic!), asta daca nu ne simtim foarte inspirati, caz in care publicam cu ce frecventa ne taie capul.
%d blogeri au apreciat asta: