CLUJUL DE POVESTE

Clujtopia – Simte orasul, traieste povestea! Clujul in istorii urbane minuscule si subiective

ce e de facut – weekendul 20-22 septembrie 2013

Daca nici in weekendul care urmeaza nu vi se arata sa plecati departe de tumultul orasului, care, o data cu inceperea scolilor, a restantelor si admiterilor revine la viata agitata, va dam noi niste ponturi care v-ar putea scoate din casa macar cateva ore (da, da, lasati calculatorul in pace! exista viata si dincolo de lumina albastra a monitorului!)

Asadar:

-azi mai aveti timp sa ajungeti la cinema Victoria la proiectii de filme sub palaria MECEFF

– tot azi incepe (dar va dura, ca in povesti, 3 zile), Transilvania Fest, festival declarat de ‘cultura si mancare’, adica foarte pe tiparul romanesc. Daca n-as fi inceput dieta, sigur m-as fi infiintat acolo sa savurez un gulyas sau o branza. Asa, o sa ma multumesc cu privitul si mirositul. Grea sarcina! Si mai e vorba aici despre turism cultural si mediu, despre cinema in aer liber (de-o fi vremea buna) si entertainment pentru copii. La cate evenimente de gen au fost insa in ultima jumatate de an, sunt curioasa ce ar putea aduce nou acesta.

– sambata, intre 15 si 22, Muzeul de Arta va lasa sa ii vedeti tezaurul pe gratis la nocturna muzeala. Si tocmai pentru ca palatul Banffy a fost revendicat si, zice-se, exista o posibilitate, nu mica, sa fie retrocedat, va sfatuim sa mergeti sa aruncati un ochi asupra locului, arhitecturii si, bineinteles asupra lucrarilor (de arta, de buna seama) pe care le gazduieste. Poate, imbracati corespunzator (adica pregatiti de frig), beti si un pahar pe terasa din curtea interioara, asa, pentru atmosfera.

– daca aveti chef de chestii mai adanci, mergeti la Yes Week @ Transylvania College. E vorba despre seminarii de dezvoltare personala.

– iar duminica seara, pe la 7, poate ar merita sa mergeti la teatru, la Trilogia Aureliu Manea, printre altele pentru ca spectacolul e regizat de Tompa Gabor, pentru ca se spune ca este o punere in scena cu mare impact vizual si pentru ca e vorba despre ‘eu’ si ‘euri’ cu universurile lor.

Reclame

Despre fabricadenimicuri

"Viata este ceea ce as fi fost daca nu m-as fi lasat robit de ispita nimicului." (Em.Cioran)

2 comentarii la “ce e de facut – weekendul 20-22 septembrie 2013

 1. viorel
  septembrie 20, 2013

  io am treaba ,se insoara fecioru’ !

  • fabricadenimicuri
   septembrie 20, 2013

   na bine ca stim. trecem si asta la evenimente in weekend! dar daca aparem, nu-i cu suparare, nu?

   casa de piatra si drum usor in viata!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Spunem NU piscotarelii! Iar daca cineva primeste ceva in numele nostru, fiti sigur ca nu este sau nu va mai fi unul dintre noi!

Publicam macar de vreo 2 ori pe saptamana, foarte probabil lunea sau martea si joia sau vinerea (sic!), asta daca nu ne simtim foarte inspirati, caz in care publicam cu ce frecventa ne taie capul.
%d blogeri au apreciat asta: