CLUJUL DE POVESTE

Clujtopia – Simte orasul, traieste povestea! Clujul in istorii urbane minuscule si subiective

Ce-i de facut (de Rusalii)

In afara de a merge, daca simtiti nevoia, la biserica, duminica:

Electric Castle Festival, la Castelul Banffy din Bontida. Pentru povesti ulterioare, am recrutat o volintirita de incredere (si frumoasa, si desteapta, studenta la medicina, fosta/actuala actrita amatoare, poeta/scriitoare si sfantul mai stie ce-a reusit pana la aceasta tanara varsta, ca-mi vine s-o pup pe creier, asa-i de ocosa) care sa va povesteasca cum o fo. Au domnii astia de toate, dar mai ales muzica pe pita. Eu m-as fi dus, daca m-as fi dus, pentru Les Elephants Bizzares, Morcheeba, Robin & the Backstabbers. Stiu, cumintele apucaturi. Sa-mi fie rusine…

Jazz in the Park, in Parcul Central. Acolo ajung, fie si doar pentru ca mi-am promis ca ma mut cu cortul in parc. Asta nu se poate, dar o Mare Hamaceala, maine, da. Daca n-aveti hamac, luati o patura. Pe langa jazz mult-mult-mult, sa ma satur si eu odata, mai avem targ vintage, wine bar, hamace si parc. Eu vreau la: Otros Aires, cu care mi-a ros fabrica de nimicuri urechile o vreme si bine-a facut, Byron unplugged, pe care i-am cercetat online si tare mi-au placut, Waldeck, pentru ca ma prapadesc dupa electroswing.

No, servus! Incepand de azi, incolonarea si iesirea din casa, ca avem unde.

Bucatarul lenes

Reclame

Despre Bucătarul leneș

Eficiența e lene cu cap. Am cap. Sunt leneșă. Concluzia-i evidentă. Sau nu?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Spunem NU piscotarelii! Iar daca cineva primeste ceva in numele nostru, fiti sigur ca nu este sau nu va mai fi unul dintre noi!

Publicam macar de vreo 2 ori pe saptamana, foarte probabil lunea sau martea si joia sau vinerea (sic!), asta daca nu ne simtim foarte inspirati, caz in care publicam cu ce frecventa ne taie capul.