CLUJUL DE POVESTE

Clujtopia – Simte orasul, traieste povestea! Clujul in istorii urbane minuscule si subiective

laude si-o rugaminte

nu demult constatam cu consternare si scriam pe net, oarecum revoltata, ca urbea asta s-a miticit. ei bine, uite ca vine un mitic autodeclarat care afirma ca nu-i asa , ba chiar ca aici e frumos, parfumat, spalat, tuns si frezat (nu e chiar asa, parol, moncher! si pe noi ne deranjeaza multe din cate le vedem in jur). domnule/doamna dailycotcodac, pe langa faptul ca ati facut sa ni se umfle putin ficatul de la atatea laude, ceea ce poate dauna grav sanatatii, ne bucuram ca v-a placut pe aici si ca vi se pare ca la noi e ca la sanatoriu si va asiguram, desi probabil chiar ati constatat pe propria piele, ca nu e unul de nebuni.

dar va rog eu frumos, nu ne mai faceti publicitate pe acolo, pe la dvs., pentru ca teama mi-e ca lentoarea ardeleneasca si alte trasaturi caracteristice ale noastre (adica ale zonei si oamenilor) ne vor impiedica sa protestam prea tare atunci cand vor incepe ‘invazia’ sau incursiunile ca la zoo. ca deh, suntem primitori, inceti (dar nu la minte) si de treaba. si in loc sa ne pastram noi asa, ca indienii in rezervatie, numai partial alterati, o sa imprumutam (mai obligat, mai de buna-voie) tot mai multe obiceiuri ‘cosmopolite’ din categoria scuipatului semintelor pe jos la cinematograf sau la colt de strada sau a grabitului fara rost. si-ar fi pacat.

sau poate gresesc eu…

oricum, va multumeste fabrica de nimicuri!

Reclame

Despre fabricadenimicuri

"Viata este ceea ce as fi fost daca nu m-as fi lasat robit de ispita nimicului." (Em.Cioran)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la martie 4, 2013 de în de ici, de colo, generalissime şi etichetată , , .

Spunem NU piscotarelii! Iar daca cineva primeste ceva in numele nostru, fiti sigur ca nu este sau nu va mai fi unul dintre noi!

Publicam macar de vreo 2 ori pe saptamana, foarte probabil lunea sau martea si joia sau vinerea (sic!), asta daca nu ne simtim foarte inspirati, caz in care publicam cu ce frecventa ne taie capul.
%d blogeri au apreciat asta: